• 00

  Instagram

 • 00

  Youtube

 • 00

  Telegram

 • 00

  Facebook

 • 00

  Ndjekës në rrjetet sociale

Kush jemi ne?

Mediumi Muslimani Ideal

Muslimani Ideal është medium islam, i cili synim kryesor e ka përhapjen e fesë së Allahut në të gjitha rrjetet sociale. Përmes këtij mediumi tentojmë të hapim pakëz dritë në këtë errësirë të madhe.

 • Video me përmbajtje këshilluese Youtube

 • Përkujtime në Facebook, Instagram dhe Telegram

 • Davet fizik përmes librave dhe fletushkave

Na ndiqni në Youtube
Planer Ramazani

Planifikuesi i Ramazanit tënd!

Fletore e punuar me kujdes që të ju ndihmoj në udhëtimin tuaj gjatë këtij Ramazani. Në dy versione, për motra dhe për vëllezër!

 • Plani ditor

 • Pyetje për reflektim

 • Sfida

 • Ligjerata

 • Artikuj

 • "Erë Xhenneti"            

Porosit tani!

Videot e muslimanit ideal

Muslimani Ideal poston video në Youtube në baza javore

Artikujt & lajmet e fundit —>

Artikujt e fundit

Muslimani Ideal poston artikuj si dhe lajme nga më bashkëkohorët. Artikujt janë të përgatitur nga vetë stafi i Muslimanit Ideal, ose nga hoxhallarët.

Kontribuo për Muslimanin Ideal

Përkrah davetin

 • Ndihmo në përhapjen e fesë

 • Bëju hisedar në shpërblime

 • Sadaka rrjedhëse

 • Depono për ahiret

Jepi Allahut një hua të bukur...

Kush do t’i japë Allahut një hua të bukur, që Ai t’ia kthejë shpërblimin shumëfish? Allahu e shtrëngon (riskun) dhe e liron; tek Ai do të ktheheni.
[2:245]

Dhuro Sadakë

Thënje, përkujtime, video

Bashkohu me ne në Telegram

Ndihmoje Muslimanin Ideal!

Mos e pi një kafe, jepe n’dawet!

Për gurbetqarët