Sinqeriteti dhe Nijeti

07
Apr

Sinqeriteti dhe Nijeti

DOLI NGA SHTYPI!

"Sinqeriteti dhe Nijeti" është libër i mbushur me ethere, nga imami i njohur i selefit Imam Ibën Ebi Dunja. I përkthyer dhe komentuar nga hoxha i nderuar Fitim Gërguri. I faqosur në atë mënyrë që do t'ia mundësojë lexuesit, leximin sa më të dobishëm. Afër 300 faqe të mbushura me nektar, që do t'ia shtojnë edhe më shumë shijen Ramazanit!

Libri nuk do të jetë i disponueshëm në libraritë islame. Porositë mund t'i bëni vetëm përmes linkut!

POROSIT KËTU: https://muslimani-ideal.org/porosit/sinqeriteti

Çmimi 6,50€

Posta falas për Kosovë!

Shpërndaje

Ndihmoje Muslimanin Ideal!

Mos e pi një kafe, jepe n’dawet!

Për gurbetqarët